Välkommen till Idre, Särna, Grövelsjön!

Hem Info Fiske Sommar Vinter Dagboken Fjällvandra

Helgen vecka 11

farddatorn.jpg

Oscar går en teaterutbildning i Ö-vik denna vinter. Nu var det dags för Shakespears "Trettondagsafton" . Jag tog bilen upp till Ö-vik från Idre. Mia och alla andra kom via tåg från Örebro till Uppsala och sedan med hyrd minibuss därifrån.

Jag höll ner farten och konstaterade att det inverkar markant på bränsleförbrukningen.

trettondagsafton-program.jpg

Jag har nog inte sett en Shakepearföreställning sedan någon gång i mitten av 80-talet då jag såg Romeo och Julia i Örebro tillsammans med Mia.

fardkost.jpg

Lunchstopp vid Luddes Gatukök. Jag har ätit här förut och det funkade bra även denna gång.

kvalitetskonst-hotell-kalla.jpg

Vi skulle bo på Scandic och jag var först framme. Jag chekade in och upptäckte att rummet var utsmyckat med "kvalitetskonst". Heja Kalla!

mia-rut-outlet.jpg

Lördag ägnades åt fika och att strosa runt i affärer. Fjällräven Outlet kanske föll mig på läppen i synnerhet. Mia och Rut ställde upp för fotografering.

rut-mia.jpg

Stort, massor av kläder och prylar i samma lokal som Naturkompaniet. En fiskeavdelning dessutom. Jag köpte, eller Mia köpte åt mig kanske rättare sagt, ett par skjortor, en byxa och lite småplock.

inkopt-skjorta.jpg

Den här skjortan ser jag fram mot att testa. En anti-mygg-skjorta! Om det funkar blir det ännu trivsammare att vistas ute i storskogen.

amelia-annalina.jpg

Vi åkte runt i minibussen. Christoffer körde för det mesta. Amelia och Annalina trivdes, tror jag.

relax.jpg

Några av oss hann med lite avslappning i foajen till hotellet innan avfärd till teatern. Shakespears Trettondagsafton, med Oscar i rollen som Baron Andreas Blek Af Nosen, var vad som bokstavligen stod på eller kanske snarare i programmet.

oscar2.jpg

Diverse turer, missförstånd och förvecklingar kan leda till att man som Baron gömmer sig bakom en stol.

oscar.jpg

Eller blir tvungen att duellera.

Tillbaka till toppen