Välkommen till Idre, Särna, Grövelsjön!

Hem Info Fiske Sommar Vinter Dagboken Fjällvandra

Jobb på Örebro City Golf & Country Club, Gustavsviksbanan

hal-12.jpg

25:e april började jag jobba i Örebro denna sommar. Hemma i Idre är inte vintersäsongen avslutad ännu. Ett av de nya hålen sett från tee är detta. Närmare bestämt hål 12.

vildsvinsskador.jpg

Vi hade ett vildsvin som ställde till lite problem under några dagar/veckor i början av säsongen. Som tur var bara ett vildsvin, det här är en del av resultatet efter en natts bökande. Skyddsjakt tog hand om problemet.

klippning-foregreen.jpg

Hål 13. Mitten av maj och banan börjar bli riktigt fin. En del greener har dock dessvärre tagit en del styk under vintern. Jag klipper foregreen den här dagen.

rangeklipparen.jpg

Thomas har sett till att det köpts in en bättre begagnad klippare att använda på driving rangen. Rejäl sak som skall dras av traktor. Den visade sig fungera utmärkt.

verkstad.jpg

Verkstad finns med det mesta som behövs för att hålla ordning på maskiner och annat. Kompetent mekaniker basar i den här lokalen.

vinbergssnacka.jpg

De här små gynnarna träffar man på ibland. Små och små förresten, de blir stora som golfbollar Vinbergssnäckorna. Den här träffade jag på ute på en green sista dagen för den här jobbperioden på Gustavsvik. Det är lördag 1:a juni och när jag jobbat klart ska jag åka hem till Idre Igen.

Tillbaka till toppen>>